Navarcles

Presentació de l'alcadable pel PSC Navarcles Sònia Hernández

  • PSC NAVARLCES
  • Actualitzat:
  • Creat:

La presentació pública de la candidata pel PSC de Navarcles ha sigut tot un èxit

grup del PSC de Navarcles
grup del PSC de Navarcles

El dia d'avui ha sigut un dia especial pels Socialistes Navarclins, han pogut conèixer de primera mà la veu i el discurs de l'alcaldable Sònia Hernández.

El dia ha començat amb l'obertura d'en Òscar Rodríguez, component de la llista socialista per Navarcles i Navarclí de sempre. Donant pas a l’il·lustríssim Alcalde de Castellgalí Sr. Cristòfol Jimeno, el qual com a company de PSC a la comarca, ha fet un merescut homenatge al 1r tinent alcalde de Navarcles, Sr. Ramon Serra.

Després en Ramon ha fet un emotiu recorregut pel passat i present de Navarcles i el PSC i ha comunicat al poble la seva retirada de la primera línia de la política local, o com diu ell "...fer un pas al costat perquè passin les noves generacions".

A continuació, ha presentat a la candidata pel Partit Socialista de Navarcles Sònia, una dona amb més de 20 anys d’afiliació al PSC, casada amb un Navarclí i implicada, des de que va arribar, amb el teixit social del poble.  Ella ha explicat com va ser l'escollida per aquest càrrec i els motius pels quals ha dit que sí aquest projecte.

Per finalitzat han pujat tots els Companys de llista que estaven a l'esdeveniment per donar recolzament a la candidata.

Donem les gràcies a tots els assistents a la presentació, a més dels companys d’altres pobles que ens han vingut a recolzar, des de Sant Fruitós, Manresa, Castellgalí....