Navarcles

8 de març dia internacional de la dona

  • Membr@s del PSC de Navarcles
  • Actualitzat:
  • Creat:

Amb motiu del dia internacional de la dona, tots els membr@s de partit hem decidit redactar aquest manifest el qual creiem i treballarem fermament per què sigui una realitat.

Aquesta setmana és la setmana de la dona i nosaltres volem fer saber a tothom que un dels compromisos que assumim les dones i els homes socialistes, entre ells els de Navarcles, en el segle XXI, dins del nostre decàleg:

«5. Som feministes i ens comprometem a que ambdós gèneres comparteixin, a parts iguals, la feina i l'oci, les responsabilitats familiars, polítiques i cíviques, el compromís i la recompensa. Volem fer de la igualtat i de la llibertat de totes les opcions personals una conquesta permanent”.

Cita: Declaració principis (http://www.socialistes.cat/pagina/declaracio-de-principis)

El dia 8 de març, dia internacional de la dona, ens recorda que encara hi ha moltes diferències entre homes i dones, i que hem de treballar tots junts perquè aquesta realitat canviï.

Per tot això les dones i homes del PSC de Navarcles ens comprometem a promoure la incorporació de la dona al món del treball retribuït i la seva igualtat d’oportunitats:

  • Mitjançant plans d’igualtat a les empreses del municipi i al propi ajuntament, per tal que tot el talent de les dones sigui reconegut i s’equipari la presència de dones a tots els esglaons promocionals de les organitzacions i en càrrecs de decisió, així com a les polítiques de formació contínua i d’especialització formativa en sectors emergents, eliminant així qualsevol altre tipus de discriminació laboral per raó de gènere.

 

  • Promoure estratègies de noves organitzacions del temps que permetin la conciliació de la vida personal i laboral a homes i dones, traslladant aquesta mentalitat a l'àmbit i les etapes de la formació.  Estendrem la cultura de la forma més eficaç possible en l’ús del temps, perquè les persones puguin gaudir de la seva vida personal al temps que les empreses guanyen en talent, productivitat i competitivitat.

Gaudim el dia 8 amb un pensament positiu dirigit a canviar aquesta realitat.